ΠΟΡΤΟ - ΞΕΝΩΝΑΣ ΨΑΜΑΘΟΥΣ - ΓΡΗΓΟΡΑΚΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

Μακριά από την καθημερινότητα, κάτι διαφορετικό και πρωτόγνωρο μπορείτε να ζήσετε λίγο πριν το ακρωτήριο Ταίναρο. Στο ιστορικό Πόρτο Κάγιο, το πιο γραφικό φυσικό λιμάνι της Μάνης.
Ένας εμπνευσμένος και ζεστός χώρος με 11 δωμάτια τρίκλινα, τετράκλινα). Όλα με θέα στη θάλασσα, βεράντα (λιακό) και πλήρως εξοπλισμένα (κλιματισμό ψύξης - θέρμανσης, ψυγείο, τηλεόραση).
Ο Ξενώνας «ΨΑΜΑΘΟΥΣ» του Αντώνη Γρηγορακάκη, με μοναδική αρχιτεκτονική αισθητική, είναι ιδανικό για μια αξέχαστη εμπειρία διακοπών όλες τις εποχές του χρόνου, όπου η κάθε εποχή προσφέρει διαφορετικές συγκινήσεις.

Πέτρινος παραδοσιακός δίπλα στη θάλασσα αποτελεί την πρόκληση να μεταπηδήσετε στο όνειρο.
Κατά την παραμονή σας μπορείτε να επισκεφτείτε και να γνωρίσετε όλα τα αξιοθέατα της περιοχής, αλλά και τις λαϊκές παραδόσεις μέσα από την μόνιμη έκθεση ζωγραφικής του ιδιοκτήτη Αντώνη Γρηγορακάκη, από τους πλέον φημισμένους λαϊκούς ζωγράφους της Μάνης. Έργα του Καλλιτέχνη διακοσμούν και τους εσωτερικούς χώρους όλων των δωματίων.

Η πλέον γευστική απόλαυση της περιοχής. Ολόφρεσκο ψάρι με μοναδική τεχνική και ψαρεμένο από τα νερά του Λακωνικού κόλπου. Ο ιδιοκτήτης Αντώνης Γρηγορακάκης σας προτείνει κάθε μέρα το καλύτερο ψάρι για το γεύμα σας. Η ψαροταβέρνα « PORTO » είναι από τις πρώτες που άνοιξαν στο Πόρτο Κάγιο και βρίσκεται πάνω στη θάλασσα. Την επισκέπτονται πολλοί επώνυμοι, αφού φημίζεται στην ευρύτερη περιοχή για το καλό της ψάρι. Γρήγορο σέρβις, φιλόξενο περιβάλλον, ιδιαίτερα προσιτές τιμές και μια αισθητική στη διακόσμηση που σε ταξιδεύει στο χρόνο..

Φρέσκο ψάρι, θαλασσινά, χορτόπιτα στα κάρβουνα,
ντόπια κρέατα, γλυκά, ποτά,
Δωμάτια πλήρως εξοπλισμένα
Δεχόμαστε γκρούπ.